Сви чланови мреже The best of the Past баве се искључиво пружањем услуге туристичког вођења, не услугама обезбеђивања смештаја, хране и превоза туриста. Програм и план кретања могу бити промењени без претходне најаве, а разгледања скраћена, одложена или прекинута из разлога више силе. У случају обиласка сакралних објеката, туристи морају бити адекватно одевени.

Добродошли на сајт The best of the Past, неформалне кровне мреже која окупља бројне туристичке водиче и истраживаче културно-историјске баштине Србије.

Наша мисија је промоција историје и локалних традиција градова и региона Србије кроз непосредан контакт са домаћим и страним туристима на оригиналан, научан и атрактиван начин. Ту мисију остварујемо комбинујући разна научна сазнања до којих су дошли људи из нашег тима, признати чланови научне заједнице, чиме откривамо другачију слику Србије, пуну аутентичности и занимљивости од којих многе нећете наћи у туристичким брошурама и осталим медијима. Таквим приступом не само да подвлачимо своју оригиналност и високе стандарде, већ и непрестано долазимо до нових садржаја који нас такође јасно издвајају од осталих туристичких иницијатива.

Вама на услузи су два наша тима – Niš iz Big (Ниш) и The Spirit of Belgrade (Београд), који ће са великим задовољством допринети томе да културна и историјска блага Србије доживите на прави начин. Сви заједно учинићемо да кроз пуно лепих искустава и уживања боравак у Србији постане прекретница у Вашем животу, а ова земља Ваш други дом у који ћете се увек враћати, водећи са собом све своје пријатеље.

Наш тим

 

Милан Ранђеловић


Биографија

Милица Филиповић


Биографија

Ђакон Далибор Мидић


Биографија

Владимир Веселиновић


Биографија

Александар Стојановић


Биографија

Катарина Кнежевић


Биографија

Тамара Ивановић


Биографија

Немања Васић


Биографија